SOMENTUM

Vi er en socialøkonomisk virksomhed, som er ejet 80% af en støtteforening og 20% af ejerne

 

 

Holdet bag SOMENTUM

Niels Munck
Formand forening og Aps
Stifter
Marianne Abildgaard
Bestyrelsesmedlem forening
Kasserer
Claus Emanuelsen
Næstformand ApS
Stifter og medejer
Alice Kaspersen
Bestyrelsesmedlem forening
Anja Thygesen
Frivillig projektmedarbejder
Lisette Rasmussen
Næstformand forening
Medejer
Helle Hansen
Suppleant forening
Helene Ahrens
Frivillig projektmedarbejder

Om os - og vores støtter

Holdet bag SOMENTUM repræsenterer en stærkt og bred tværfaglighed. Vores stifter og formand for både virksomhed og forening, Niels Munck, har mere end 20 års erfaring med ledelse på direktionsniveau og har gennem tiden siddet i flere bestyrelser. Stifter, medejer og næstformand for virksomheden, Claus Emanuelsen, kender målgruppen indgående via sin socialpædagogiske baggrund, og han har stor indsigt i den kommunale virkelighed. Medejer  og næstformand for foreningen, Lisette Rasmussen, har sine rødder i NGO-verdenen og har en stor viden om at arbejde med frivillige. Bestyrelsesmedlemmerne Alice Kaspersen og Marianne Abildgaard har en bred bestyrelseserfaring fra en række andre sociale projekter, og Helle Hansen er senioranalytiker i VIVE. Vores frivillige projektmedarbejdere Anja Thygesen er er selvstændig konsulent og researcher, og Helene Ahrens er uddannet antropolog. 

Ejerskabet i SOMENTUM ligger 80% hos en støtteforening og 20% hos direktionen, og overskuddet bliver geninvesteret i nye sociale indsatser internt eller eksternt. Indtægterne kommer fra et mix af fundraising i samskabelse med kommunale og boligsociale aktører, donationer fra Rotary-klubber, virksomhedssponsorater, salg af forløb til kommuner samt indtægtsdækket virksomhed. 

SOMENTUM har et stærkt partnerskab med Rotary København Langelinje, som både har støttet os økonomisk i opstartsfasen, og som har stillet de første mentorer til rådighed. 

Desuden har vi på frivillig basis fået vigtig og kompetent hjælp fra: 

- Per Kristiansen (DLA Piper) - advokatbistand

- Ove Nielsen (Deloitte) - revision

- Niels Hejde (PA Consulting) - forretningsplan

- Jens Hovind (Head Connect) - organisationsudvikling

- Morten Christensen (Det Danske Klasselotteri) - markedsføringsmateriale